Blogg

RSS

Mäklare i Upplands Väsby hjälper dig att sälja din bostadsrätt

29 Mar 2023

Ska du sälja bostadsrätt i Upplands Väsby? Kontakta en kunnig mäklare med lokalkännedom, för att få tips, råd och hjälp. För en smidigare bostadsaffär.

Alla behöver någonstans att bo. Kraven på bostaden förändras ofta efterhand och allt eftersom antalet boende växer eller krymper. När du står beredd att sälja bostadsrätt i Upplands Väsby kan du kontakta en kunnig mäklare, för att göra processen lättare och kortare. Kanske ska du flytta långt, eller har hittat din drömbostad på nära håll? Oavsett anledning till flytt kan en mäklare hjälpa dig.

Bostadsmarknaden är för många lite mer komplicerad än de trodde vid första anblicken. Det är trots allt ett stort beslut och för många livets största affär. Det är oftast inte ett beslut som tas lättvindigt och det kan vara skönt att ha en kunnig mäklare vid din sida.

Mäklare vet vad som händer i Upplands Väsby

En mäklare kan hjälpa dig med mer än du tror. De kan hjälpa dig med allt från homestyling, till städfirmor och annonsering. På dagens bostadsmarknad är det viktigt att din bostad sticker ut och får många “klick”. På så vis går det lättare att sälja bostadsrätt i Upplands Väsby.

Du kan kontakta en mäklare när det är dags att sälja eller köpa. Du behöver ju trots allt någonstans att bo. Det spelar ingen roll om du har mycket specifika önskemål eller om du är öppen för allt, en mäklare kan bostadsmarknaden utan och innan. De har fingret på marknadens puls och kan ge råd kring nya objekt och rimliga prissättningar.

Tunga lyft - tips och råd

27 Mar 2023

Ska du flytta så kommer du säkerligen också att stöta på en del föremål som väger mer än andra. Tunga lyft måste hanteras på ett speciellt sätt och viktigt att tänka på är att man alltid - utan undantag - sätter både sin egen och andras hälsa i främsta rummet.

Om man lyfter fel så kan man skada sig - och om man bär på ett felaktigt sätt så kan det också ske olyckor som får fruktansvärda konsekvenser. Tunga lyft ska alltid planeras och genomföras på ett säkert sätt. Här nedan tänkte vi rada upp några tips som kan hjälpa dig och dina vänner vid din flytt:

  • Planera era tunga lyft. Det finns nästan alltid ett föremål som väger mycket. Felet många gör är att man sparar detta till sist - vilket är helt ologiskt då man vid detta tillfälle redan är trött och har tappat fokus. Se till att lyfta bokhyllan - eller vad det nu än må vara - först och se till att ni planerar kring hur ni både ska lyfta och bära. Mät gärna innan så att ni med säkerhet vet hur ni ska vrida den för att få ut den genom dörrar och ner för eventuella trappor.
  • Använd bärsele. Det är ingen slump att ryggskott och flyttar ofta hör ihop. Folk lyfter fel och använder ryggen snarare än benen - där störst muskler finns. Ska ni utföra tunga lyft tillsammans i en grupp så kan bärselar vara ett bra verktyg. Dessa fördelar tyngden jämnt mellan er och detta oavsett hur längdskillnaden ser ut. Ni bär bekvämt och lyfter med rätt muskler.
  • Kommunicera - hela tiden. En annan nyckel för att lyckas med tunga lyft handlar om att prata med varandra. Hur går det, är det för tungt, har du ett bra grepp, snart kommer ett trappsteg, behöver du vila? Genom att kommunicera så vet ni hela tiden hur alla upplever bärandet. Det är viktigt sett ur ett säkerhetsperspektiv.

Magasinering i Täby för säkerhets skull

10 Mar 2023

Ibland vill man vänta med att slänga möbler tills man känner sig säker. Istället för att göra sig av med dem kan man använda magasinering i Täby så länge.

Det hade varit dags för Kristin och Anders att ta nästa steg. Det vill säga att nu flytta ihop. Bli sambor. Båda hade provat det förut med olika resultat. Så därför var det lite läskigt för båda två. Innan de skaffade något gemensamt var nästa boende Anders lägenhet då den var störst. Senare skulle de köpa en lägenhet tillsammans.

Kristin hade bestämt sig för att inte kasta de möbler som inte fick plats hos Anders. Hon ville ha dem som en trygghet om något skulle gå på tok. Online hade hon hittat ett ställe där hon kunde förvara sina saker. Hon berättade för Anders som tyckte det var en bra idé. De kunde passa in i en lägenhet de köpte tillsammans.

Magasinering en trygghet

Företaget som erbjöd magasinering i Täby till bra pris kontaktades och en tid bokades in för hämtning. Sakerna skulle förvaras där tills vidare och det var bara för Kristin att kontakta dem när det var dags att hämta grejorna. Företaget försäkrade att lokalerna var säkerhetsklassade och att de hade kontakt med både larmföretag och Anticimex.

Paret flyttade ihop i Anders lägenhet och nu när Kristin visste att hennes saker fanns i förvar om hon ville ha dem kunde hon slappna av. Låta sig dras med i lyckan över att vara sambo med Anders. Tids nog skulle hon kontakta magasineringsföretaget och informera om sitt beslut. Om möblerna skulle in i nya bostaden eller säljas.

Effektiv och snabb kontorsflytt i Stockholm

19 Feb 2023

När företaget växt ur kontoret behöver man inte lägga ner för det. Då byter man till en ny lokal och tar hjälp av en flyttfirma med kontorsflytt i Stockholm.

Att flytta ett kontor är verkligen inte alls som att flytta som privatperson. Ett kontor har kunder, behöver hålla igång en verksamhet och låta anställda komma till jobbet varje dag. Kommer någon ens ihåg hur man hanterade det elektroniska eller har alla gått i pension eller avlidit? Det är mycket att tänka på.

Att planera flytten är ett uppdrag som startas i god tid. Om kontorsmöbler, belysning, datorer, övrigt material och ett fikarums inventarier ska åka på utflykt i Stockholm måste någon hålla i taktpinnen. Det innebär att någon måste veta, inte bara tycka eller tro, var skåpet ska stå. Och skrivbordet, blommorna och allt annat.

Kontorsflytt med extra allt

En kontorsflytt i Stockholm gör man inte själv, och det är heller inget som de anställda ska åstadkomma. Det är ett jobb som endast passar en professionell flyttfirma av flera anledningar. Förutom det fysiska arbetet med att bära och kånka tunga möbler och annat har man en tidsaspekt att arbeta mot. Allt ska fungera när nästa arbetsdag börjar.

Här behövs förstås samarbete mellan flyttansvarig på kontoret och den flyttfirma man anlitar. Det tar en bråkdel av tiden om de som arbetar med flytten faktiskt blivit informerade om var sakerna ska stå. Sedan kan ansvariga på företaget samt anlitat elbolag och andra koppla in ljus och datorer och göra färdigt.

En korrekt kontorsflytt kräver kompetens

8 Dec 2022

Ser man till hur många företag som finns i Stockholm och hur varierande resultat alla dessa visar upp så kan man också förstå varför det sker ett väldigt frekvent bytande av lokaler i staden. Det vill säga; går ett företag bra så kanske man anställer nytt fok och måste därigenom byta sin mindre lokal mot en större sådan. Detsamma gäller om ett företag har problem med sin lönsamhet och kanske av den anledningen tvingas byta lokal till en billigare – och mindre – sådan.

Oavsett anledning så är flyttar något som är vanligt i Stockholm och det är sällsynt att man ser att ett företag sitter kvar i samma lokaler under en väldigt lång tid. Som exempel på detta kan vi nämna IBM:s flytt i Kista från lokaler som man haft sedan -70-talet och som man till mångt och mycket förknippats med. Ser man att en sådan jätte plötsligt byter lokaler – ja, då kan man också förstå varför så många andra, mindre företag gör samma sak.

Gemensamt här är att varje företag i Stockholm vid sina flyttar använder sig av professionell hjälp och att man gör detta med vissa krav på arbetet i fråga. Det vill säga, en kontorsflytt – som det till stor del handlar om då företag i Stockholm flyttar – kräver att den flyttfirma som anlitas klarar av att leva upp till vissa krav och det är också därför som man ser att vissa flyttföretag som regel blir mer anlitade än andra vid en kontorsflytt; trots att de kanske kostar lite mer pengar än vad konkurrenterna gör.

Vilka krav ställer man då som företagare inför en kontorsflytt i Stockholm? Jo, vi radar upp några av dessa så blir bilden lite klarare av vad vi menar och varför en kontorsflytt kräver mer kompetens än vad en vanlig flytt hos en privatperson gör.

  • Sekretess. Det här är viktigt. Vid en kontorsflytt så kommer flyttfirman i kontakt med dokument och med datorer där känslig information finns och denna får under inga som helst omständigheter föras vidare.
  • Tiden. En kontorsflytt måste ske på ett effektivt sett och den måste följa den överenskomna tidsplanen. Varför? Jo, av förklarliga skäl. Ett företag har inte råd att förlora dyrbar tid och måste snabbt kunna sätta igång med arbetet igen i de nya lokalerna.
  • Känslighet. Att packa, bära och frakta känsliga saker som datorer kräver att de anställda verkligen vet vad de gör. Kort sagt; går en dator sönder vid en kontorsflytt så påverkar det mer än vad punkten ovan kan göra. Företag kan – helt enkelt – inte riskera att något går sönder då det påverkar produktiviteten i allra högsta grad.

Mer om flytt kan du läsa på https://www.kontorsflyttstockholm.com/

Mäklare i Sundsvall – bostäder är alltid aktuellt

11 Nov 2022

Förr eller senare kommer dagen då du vill sälja din lägenhet. En mäklare i Sundsvall hjälper dig då att maximera din försäljning så att alla parter blir nöjda.

Den kan finnas hundratals anledningar till varför man flyttar. Lika många anledningar kan det säkerligen finnas till varför man flyttar just till Sundsvall. Att få andas den norrländska luften är naturligtvis en av dem. Många drömmer om att få se norrsken någon gång i sitt liv – i Sundsvall är det nästan vardagsmat om vintern.

Naturligtvis finns det dock antagligen lika många anledningar att flytta från Sundsvall. Myggen, mörkret, snön, kylan och att fotbollslaget GIF Sundsvall sällan lockar med någon framgång är allihop skäl att lämna staden. Kort sagt handlar det helt och hållet om ens egna preferenser.

Mäklare – säljer in din bostad

Med tanke på alla skäl att flytta både till och från Sundsvall torde med andra ord mäklarna i stan ha att göra. Vill du sälja lägenhet i Sundsvall borde det alltså inte vara så svårt, åtminstone inte om man får rätt hjälp. Och det är alltså en mäklare du ska vända dig till i sådant fall, om nu det budskapet inte gick hem.

Det är mäklarens uppgift att hjälpa dig att få så mycket betalt som möjligt om du kontaktar mäklarbyrån ur en säljares perspektiv. Det är också mäklarens uppgift att kunna sälja in bostaden till intresserade spekulanter. Då skulle han eller hon exempelvis kunna dra upp lockelserna om just norrsken och den norrländska friska luften.

Prioritera dig själv och anlita en städfirma i Täby

13 Sep 2022

Är du trött på att aldrig ha tid över så som du hade velat? Bara genom att låta en städfirma i Täby ta hand om städningen så kommer du ha mer tid över.

Dagarna går i ett. Fullt ös medvetslös, känns det som. Trots det hinner du aldrig med dig själv så mycket som du önskar. Så när du då har stunder över, då vill du inte lägga dem på att behöva städa. Den bästa saken du kan göra för dig själv, är att börja prioritera dig själv.

Välj bort de uppgifter du inte tycker är roliga och som du kan låta andra göra. Som till exempel städningen. Många tycker den är tråkig och den behöver dessutom göras regelbundet. Småplocket kommer du inte undan, men storstädningen i hemmet kan du slippa om du bara vill.

Städfirman tar alla ytor

Att verkligen städa ordentligt kan tyckas tråkigt, men det tycker inte en städfirma i Täby. Dessutom har de stora kunskaper om städning och känsla för det. Du kan spara på din tid och energi och lämna iväg allt med städningen istället. En städfirma är inte rädda för att ta i och städar ordentligt under hela den utsatta tiden.

Finns det tid över, så ger de gärna arbetet en liten extra touch och bäddar sängen fint. Eller skurar av ordentligt i bokhyllan. De jobbar effektivt under all den tiden ni har bestämt. Hur ofta de ska komma är upp till dig, men städfirman ger dig gärna rekommendationer om hur ofta och hur länge du bör ta hjälp av dem.

Förvara dina saker med magasinering på Lidingö

19 Apr 2022

Du som har mer saker än vad du har utrymme har bra möjligheter att hitta magasinering på Lidingö. Här finns flera aktörer som tar god hand om dina prylar.

Det kan finnas många anledningar till att du är i behov av magasinering på Lidingö. Kanske befinner du dig mellan boenden en tid. Kanske har du lämnat din villa till förmån för en mindre, och även mindre underhållskrävande, lägenhet. Att göra dig av med alla dina ägodelar kändes dock som ett föga lockande alternativ, och det är där magasineringen kommer in i bilden.

Väljer du rätt aktör kan du känna dig trygg med att dina saker förvaras som de ska. Ett seriöst företag ser till att lokalerna inte bara är försäkrade utan också uppvärmda. Besök gärna firmans lokaler för att med egna ögon inspektera miljön.

Ställ krav på magasinering på Lidingö

En annan sak som är viktig att tänka på med magasinering, är vad för typ av föremål andra kunder förvarar på samma plats. Att blanda bensinstinkande bildäck med din mormors handvävda linnedukar är en sämre idé. Du ska självklart be om att få ett magasin där dina saker är helt separerade från andras.

Det är också bra om du har fri tillgång till magasinet, så att du när som helst kan komma dit och rumstera om efter något du saknar. Bara för att du har magasinerat halva bohaget betyder det inte att du inte behöver alla dina prylar. Det är ju därför du har behållt dem, eller hur?

Flytta enklare med flyttstädning i Stockholm

26 Feb 2022

Det är så härligt när man flyttat och äntligen kommit på plats i det nya hemmet. Tyvärr tar det alldeles för lång tid innan man når dit. Med experter på flyttstädning i Stockholm går det snabbt.

Det finns alldeles för många moment att göra när man flyttar. Det är tungt och jobbigt på många olika sätt och vis. Det blir inte heller enklare av att man ska göra en riktigt noggrann städning heller. Kliniskt rent ska det vara överallt. Det innebär att man måste ner på knä och skrubba, städa bakom spisen, fixa avloppet, rengöra ugnen - ja allt man kan tänka sig. Alldeles för mycket för en person att göra ensam. Men för ett företag med flyttstädning i Stockholm är det inga problem, de har med sig kunnig personal som hjälper till att göra det.

Flyttstädning håller tiden

Att du känner dig trygg och nöjd är en hög prioritering. Du som kund sätts i första hand och företaget är noggrant med att sköta bestämmelser korrekt och försöker alltid hålla de tider som har bestämts. Det tar tid att göra en flyttstädning. Det är inget som är klart på bara några timmar, utan kan ta något dygn att göra. Hur lång tid det tar beror dock på hur stor ytan är, samt hur många det är som städar. Är det två personer tar det hälften av tiden än vad det gör med en. Att få hjälp med flyttstädningen är för många det bästa de har gjort under hela flytten.

Få hjälp av en flyttfirma på Gotland

18 Jan 2022

Antingen du ska flytta inom Visby eller längre, får du all hjälp du behöver om du anlitar en serviceinriktad flyttfirma på Gotland. Du kan låta dem packa, flytta, städa och magasinera.

Du kan till och med få låna flyttkartonger, så det är helt upp till dig hur mycket du helst vill göra själv. När man flyttar vill man säkert göra det mesta själv, men tiden räcker inte till. Kanske känner du både lycka över att flytta och stress över allt som ska göras. Det är många känslor på samma gång, och hela proceduren ska gå fort och datum ska passas.

Både flytt och städning

Man kan se en flyttfirma som en transportbil, någon som kör dina prylar från ett hus till ett annat, och sedan gör du resten själv. Men du kan också se din flyttfirma som ett komplett serviceföretag, som gärna gör allt det du inte själv orkar eller hinner, Exempelvis flyttstädning är ett nödvändigt moment, som du har ansvar för när du lämnar ditt gamla boende. En flyttfirma på Gotland kan göra hela flyttstädningen åt dig. Bara boka in dem för det också, så blir din flytt lite mindre stressig.

Du kan också låta dem magasinera de möbler du för tillfället inte behöver eller får plats med. Flytta långt, till eller från Gotland, eller bara några kvarter i Visby. Du kan känna dig befriad och glad när du anlitar en flyttfirmas tjänster. Då får du tid till att komma i ordning direkt i din nya bostad. Läs mer om flytt på denna hemsida: https://www.flyttfirmagotland.nu/

Anlita flyttfirma när det är dags för flytt i Vasastan

16 Nov 2021

Att bo i centrala Stockholm är ett paradis. Att ha nära till allt är en vardagslyx. Flyttar man till eller från Vasastan är en flyttfirma att rekommendera för att det ska gå lätt och smidigt.

Att Vasastan är en pärla i Stockholm kan nog alla som varit där hålla med om. Vacker arkitektur att flanera runt och titta på, mysiga restauranger och caféer och många härliga affärer. Har man en gång bott i Vasastan vill man tillbaka igen och igen.

Har man ett boende i Vasastan kanske det är dags att uppgradera. En större eller mindre bostad i samma område kanske lockar mer än nuvarande. Det kan kännas läskigt att flytta utanför Vasastans gränser när tryggheten finns i närområdet. När man bestämt sig för att flytta så är det läge att först hitta en bostad och sedan sälja eller säga upp den man har.

Boka en flyttfirma som sköter flytten

När den nya bostadens kontrakt är påskrivet och klart är det dags att planera in flytten. Oftast är det några veckor bort innan man får ta över nästa boende så man hinner planera bra. Ett tips är att anlita en flyttfirma som kan områdena i Vasastan.

De är snabba och effektiva när det är dags. Själv kan du själv lugnt luta dig tillbaka på jobbet, eller var du vill vara när flytten sker, för att dyka upp när allt är klart. Har man bokat flyttfirmans alla tjänster så kan de både flyttpacka och städa åt dig. Mer om flytt på denna hemsida: flyttfirmavasastan.se

Prisvärd flyttfirma i Huddinge

21 Oct 2021

Vill du ha en enkel flytt utan att betala en förmögenhet? Med lite sökande kommer du hitta den perfekta flyttfirman i Huddinge som erbjuder det. En snabbare och enklare flytt får du inte.

Undrar om man kanske ska hitta några som vill tjäna en extra slant på att hjälpa en med flytten? Med flytten innebär det då bil med släp eller lastbil och såklart även att bära in och ut sakerna till bilen. Man vill ju alltid komma undan så billigt som möjligt. Men det finns flera anledningar till varför man inte ska anlita någon som arbetar svart. Som exempel, de har antagligen inte alls samma koll på hur man sköter en flytt. Inte heller hur man tar hand om sakerna på bästa sätt. Någon försäkring på dina saker kommer inte alls finnas. Detta är bara några av anledningarna. Anlitar man en flyttfirma så får man allt detta. Dessutom kan man få så mycket mer. Som att låna deras egna flyttkartonger och emballage till de ömtåliga sakerna.

Hur en flyttfirma gör det

Om man anlitar en flyttfirma i Huddinge så har man verkligen en enkel flytt att se fram emot. Du kommer spara en väldans massa tid och energi. Ingen oro över hur tungt din bil klarar dra. Eller hur mycket man får lasta, och inte minst – hur lastar man på bästa sätt? Kör man en vända med allt det ömtåliga eller bara slänger man in tills det är fullt. Bort med tanken och låt flyttfirman sköta det. Från minsta kartong, till den stora soffan.

Anlita en flyttfirma på Östermalm

21 Oct 2021

Att begära hjälp av en flyttfirma på Östermalm är det smartaste att göra vid en flytt. Visst kostar det en slant, men i slutändan är det värt det och man har snart kommit till rätta i nya lyan.

När det är dags att flytta samlar man gärna ihop sitt kompisgäng och genomför flytten med hjälp av dem. Ibland fungerar det ypperligt, men andra gånger fungerar det inte alls. Kanske bor inte umgänget ens i närheten av vare sig den bostad man lämnar eller ska till. Är det en småbarnsfamilj kan det vara svårt att koordinera med andra barnfamiljer för att få hjälp. Kort sagt, hur mycket man än längtar efter att få ta hjälp så är det ibland omöjligt.

Bästa tipset är att anlita en flyttfirma. Ofta har man väldigt mycket själv att göra i samband med flytt, så det är ett sätt att slippa stressen runt själva flytten. Bokar man flyttfirman i god tid kan man få hjälp med det mesta som har med flytten att göra. Packa kartonger och köra flyttlasset är nog de vanligaste tjänsterna som de flesta känner till.

Flexibel flyttfirma fixar flytten

Ett annat tips är att de också kan flyttstäda det gamla hemmet. De kan även vara behjälpliga att montera möbler i nya hemmet vilket många gånger är guld värt. Anlitar man en flyttfirma på Östermalm behöver man inte fundera på var alla ska parkera eller eventuella parkeringsböter. Bjud istället in vännerna, och kanske några nya grannar, på en hejdundrande inflyttningsfest när allt är klart. Läs mer om flyttfirma på denna sida: flyttfirmaöstermalm.se

När är det dags att ta in en flyttfirma?

31 Mar 2021

Flytta från punkt A till B kräver en hel del av dig i form av planering, packande, bärande och frakt. Om du inte väljer att anlita en firma som gör allting åt dig förstås. Flytta redan idag.

När du ska flytta och sköter flytten själv behöver du tänka på en hel del. Du ska givetvis packa och planera allt steg för steg. Men det blir också en hel del tunga lyft som du bör vara försiktig med för att inte skada dig. Har du ett piano eller något annat galet tungt så bör du definitivt anlita hjälp. Anlitar du exempelvis en professionell flyttfirma så bör de ha koll på lyftteknik och även ha utrustning i form av bärremmar och liknande. Detta så de inte riskerar ditt piano eller sina egna kroppar. Dessutom är en pålitlig flyttfirma alltid försäkrad - ifall olyckan är framme och det händer något med dina ägodelar eller deras personal.

Helhet eller delar av flytten

Vill du sköta större delar av flytten själv för att hålla kostnaden nere så går det givetvis att ta hjälp med att endast flytta pianot. Samtidigt är det otroligt bekvämt att slippa både tunga lyft och allt springande med kartonger så väl som pusslandet i en släpvagn. Om du anlitar en flyttfirma så kommer flytten garanterat att ske både snabbare och smidigare än om du gör den själv. Dessutom kan du nyttja ROT-avdrag på den arbetstid som flyttgubbarna lägger ner, vilket innebär att bara pianot eller allt, blir ungefär samma kostnad i slutändan.

Flytta med flyttfirma

20 Jan 2021

Har du hört om dem som knappt behövt bära något under sitt flytt? Med en duktig flyttfirma är det möjligt. Låt flyttfirman vara musklerna. Med deras hjälp är dina saker i tryggt förvar.

När man ska flytta står man inför en hel rad olika saker. Oftast börjar man planera sin flytt någon månad innan och packar ner de saker som inte är nödvändiga. Kör till tippen med några lass och säljer eller skänker en del som andra har bättre användning av. När man packar gör man ofta detta efter sortering, så man enkelt hittar sina saker igen.

Efter allt detta måste sakerna bäras, och det är där man kan behöva hjälp. Det är tungt för rygg, axlar och armar att bära. Ofta räcker det inte med en vända utan man behöver köra flera vändor, bära in - bära ut. Eller, så låter du en flyttfirma bära allt.

I trygga händer

När man lämnar över flytten till någon annan kan det kännas lite obehagligt. Kanske en rädsla över att något ska gå sönder. Med hjälp från en flyttfirma kan du vara lugn, de är upplärda hur de ska bära sakerna. De kan bära både tunga och komplicerade saker. Dessutom har de en egen bil som är anpassad just för att frakta varor. Har man något extra tungt behöver man nämna detta innan, det kan tillkomma extra kostnader för det. Ring några olika företag och få offert på arbetet. Med hjälp av en flyttfirma kommer flytten gå enklare, du kommer inte ångra dig. Läs mer om hur en flyttfirma kan hjälpa dig här: flyttfirmalidingö.se

← Äldre inlägg