Flyttfirma i Stockholm – utrikesflytt

För den som tänker flytta utomlands kan själva flytten i sig bli en utmaning. Men vid en flytt inom Europa kan en flyttfirma i Stockholm hjälpa till.

Att få ett jobb utomlands under kortare eller längre tid kan vara spännande och berikande. Men allt vill man kanske inte lämna bakom sig. Några inventarier och möbler kan vara bra att ha med sig för att dämpa eventuell hemlängtan, medan en del annat måste magasineras på hemmaplan.

Erik har fått ett utlandsuppdrag och tillsammans med sin familj ska de bo under tre år i Bryssel. De har redan sålt sin bostadsrätt och ska hyra en lägenhet på sin nya bostadsort. Men i lägenheten i Bryssel får de inte plats med alla sina tillhörigheter. Pianot vill de ha med sig för mysiga stunder men den böhmiska kristallkronan får stanna hemma tillsammans med en rad andra prylar.

Flyttfirma i Stockholm – transport och städning

En flytt utomlands kräver framförhållning. Hur ska ömtåliga saker packas för att komma fram i oförstört skick?. Måste särskilda packlådor användas och var får man i så fall tag i sådana? För att få hjälp med alla flyttbestyr, kontaktar Erik en pålitlig flyttfirma i Stockholm. Firman har turer minst en gång i månaden till norra Europa. Firman kan ge råd om hur allt ska packas och dessutom får Erik tips om magasinering av möbler och annat.

“Hur ska vi göra med flyttstädning?” frågar Eriks fru när de packat färdigt allt. “Det hinner vi inte göra själva och jag har hört att vår ordförande i bostadsrättsföreningen är lite kinkig”, fortsätter hon. Erik tar tag i problemet och ringer till flyttfirman, som har städare med stor erfarenhet av just flyttstädning. Firman lämnar en detaljerad lista över vad som ingår i uppdraget och tar helt och hållet ansvar för att flyttstädningen blir godkänd.

11 Mar 2024