När du behöver garantier på flyttstädningen

Behöver du flytta från Bromma? Ibland har det hänt att man har anlitat en flyttstädningenfirma och kommit underfund med att man måste återvända, till platsen och rengöra den efter att en flyttstädningsfirma har varit där och städa efter flyttstädningsfirman. Då har man både betalat för att någon ska städa, och behövt städa efter firman. Så vill man ju inte ha det. Man vill ju veta att det som en flyttstädningsfirma har sagt att de ska göra, också blir gjort. I sådana fall är det ju bättre att anlita en flyttstädningsfirma som från början gör jobbet, eller hur?

Så här hittar du en bra flyttstädningsfirma

Börja med att googla "flyttstädning Bromma" om det är i Bromma som du behöver en sådan. När du väl har fått några bra förslag på flyttstädningsfirmor i Bromma, är det bara att ta kontakt och be om offert och kontrollera om de har garantier på sin flyttstädning. Välj den som har garantier på sin flyttstädning, så att du slipper åka ut till bostaden och städa efter flyttstädningsfirman har varit där. Har de en nöjd-kund-garanti kan du slappna av och lita på att de gör jobbet som du önskar.

Se till att de har kollektivavtal

En städare som är nöjd är mer benägen att göra ett bra jobb. Vill man som privatperson att den som kommer hem till en och ska göra ett bra jobb, bör städaren ha en bra lön som hon, eller han kan leva på. Det är inte bra för samhällsekonomin att stödja märkliga och oseriösa företag som tar hit städare som inte har en chans att försörja sig och som inte kommer in i samhället. Det enda sättet att se till att det inte blir på det negativa sättet är att alltid anlita företag som är seriösa, som betalar in sina skatter och arbetsgivaravgifter, som betalar riktiga löner till sin anställda. Endast på det sättet ser man till att det skapas en bra företagsmiljö i Sverige. Om man tror att man ska göra sig en hacka på att anlita en oseriös firma som kommer och städar hemma hos en, lurar man sig själv. En städare som knappt får någon lön för sitt arbete kommer inte att göra det särskilt bra.

Dra av Rut-avdrag av firma med F-skattsedel

För att man ska få göra Rut-avdrag måste man anlita en firma med F-skattsedel. Det är ett måste för alla som vill kunna göra avdrag av olika Rut- eller Rot-avdrag. Då måste firman ha en F-skattsedel. Läs mer här.

18 Mar 2019