Magasinering i Täby för säkerhets skull

Ibland vill man vänta med att slänga möbler tills man känner sig säker. Istället för att göra sig av med dem kan man använda magasinering i Täby så länge.

Det hade varit dags för Kristin och Anders att ta nästa steg. Det vill säga att nu flytta ihop. Bli sambor. Båda hade provat det förut med olika resultat. Så därför var det lite läskigt för båda två. Innan de skaffade något gemensamt var nästa boende Anders lägenhet då den var störst. Senare skulle de köpa en lägenhet tillsammans.

Kristin hade bestämt sig för att inte kasta de möbler som inte fick plats hos Anders. Hon ville ha dem som en trygghet om något skulle gå på tok. Online hade hon hittat ett ställe där hon kunde förvara sina saker. Hon berättade för Anders som tyckte det var en bra idé. De kunde passa in i en lägenhet de köpte tillsammans.

Magasinering en trygghet

Företaget som erbjöd magasinering i Täby till bra pris kontaktades och en tid bokades in för hämtning. Sakerna skulle förvaras där tills vidare och det var bara för Kristin att kontakta dem när det var dags att hämta grejorna. Företaget försäkrade att lokalerna var säkerhetsklassade och att de hade kontakt med både larmföretag och Anticimex.

Paret flyttade ihop i Anders lägenhet och nu när Kristin visste att hennes saker fanns i förvar om hon ville ha dem kunde hon slappna av. Låta sig dras med i lyckan över att vara sambo med Anders. Tids nog skulle hon kontakta magasineringsföretaget och informera om sitt beslut. Om möblerna skulle in i nya bostaden eller säljas.

10 Mar 2023