Lämna över ansvaret för städningen

När du byter bostad är det inte bara en sak som ska ordnas. Snarare verkar det handla om hundra. Det är praktiska saker som att packa och bära och det är blanketter mm. Sedan kommer städningen…

Nu ska vi tala om allas favoritjobb. Nu ska vi skriva om flyttstäd i Göteborg. Flyttstäd är städningen du inte ens gör för din egen skull. Flyttstäd är jobbet du aldrig har någon glädje av men som ändå är ett krav. Städar du inte får du betala. Dyrt.

Även i vanliga fall är städning lite av ett elände för många. Det är inte speciellt givande eftersom det måste upprepas gång på gång. Det är ouppskattat och tråkigt. Ibland kan det även vara fysiskt tungt. Men aldrig är det så illa som när det gäller flyttstädningen. En flyttstädning är helt enkelt den mest noggranna städning du kan göra.

Stress och trötthet

En del av problemen med flyttstäd kommer av stress. Du har redan flyttat ut dina tillhörigheter och nästa hyresgäst eller husköpare står och trampar otåligt i farstun. Det är inte konstigt, du känner troligen likadant inför stället du ska flytta till. Du vill snabbt kunna flytta in och naturligtvis vill du att bostaden är skinande ren när du kommer.

Vad gör man? Jo, givetvis anlitar man proffsen. När du tagit de sista kassarna med pinaler kommer städfirman och gör processen kort med all smuts och allt damm. Borta är dina misslyckade försök till lasagne i ugnen tillsammans med allt annat skräp. Frid råder.

7 Jan 2021